Rólunk

Rólunk
//centrummedia.hu/wp-content/uploads/2022/03/media-tervezes.png
Média Mátrix Modell

Rólunk

A Centrum Media egy magyar tulajdonú, interkulturális PR és médiaügynökség, amely a Matrix21 Group részét képezi. Több évtizedes hazai és nemzetközi (EU, USA, Ázsia) kommunikációs, PR, diplomáciai és üzleti tapasztalatunkat ötvözzük naprakész, kreatív média és online szemlélettel.

Modellünk a hagyományos (TV, print) és az új média (online közösségi oldalak, hírportálok, tematikus oldalak) felületeinek és eszközeinek mátrix-szerű kombinálásán alapul, amellyel a leghatékonyabban tudjuk támogatni partnereink üzleti céljait.

Miért mi
//centrummedia.hu/wp-content/uploads/2022/03/videogyartas.png

Miért mi?

Otthon vagyunk a digitális kommunikációban, saját tulajdonú médiafelületekkel rendelkezünk - hírportálok, közösségi médiaoldalak, Budapesten és Pest megye teljes területén látható saját televíziós csatornák, professzionális stúdió háttér, modern stúdióeszközök, kamerapark, hang- és világítástechnika.

Interkulturális médiaügynökségként nemzetközi partnereinknek is segítséget nyújtunk abban, hogy hol, mikor és hogyan érdemes hirdetni.

Rólunk

A Centrum Media egy magyar tulajdonú, interkulturális PR és médiaügynökség. Saját stúdióval, televíziós és online platformokkal, professzionális eszközparkkal rendelkezünk, csapatunk elhivatott, kreatív, fiatal szakemberekből áll. Jellemző ránk a rugalmasság, precizitás és innovatív gondolkodás.